Prostodòncia

La pròtesi estomatològica o també anomenada pròtesi dental pot ser de dues formes: Rehabilitació Removible o Rehabilitació Fixa.

Rehabilitació removible
En funció a les peces dentàries existents i el seu diagnòstic, s’aconsella un aparell o un altre segons les necessitats del pacient, tenint en compte que els aparells removibles poden ser una solució a l’espera de poder realitzar-se una rehabilitació fixa. Després de l’anàlisi oclusal i la presa del color dental, es realitzen les impressions amb el material adequat, s’envien els registres al laboratori protèsic, es realitzen diverses proves (estructura, registre oclusal, presa de color, etc.) i finalment es col·loca.

Pròtesi fixa
També existeixen diferents solucions fixes, segons les característiques de cada pacient.
Les fundes de zirconi sobre les dents permeten la millor naturalitat de les noves dents recuperant el pacient l’estètica dental desitjada i permetent obtenir un somriure perfecte. Les pròtesis amb zirconi es caracteritzen pels excel·lents resultats de funcionalitat, estètica, resistència, biocompatibilitat i fiabilitat la seva durada a llarg termini.
La reposició de peces inexistents es farà mitjançant la col·locació d’implants. Avui dia l’implant dental és la solució més segura i permanent per reemplaçar la pèrdua de dents.

You can call our front desk at 1 820 34 2301 Mon – Fri 9am – 8pm, email us at support@curlythemes.com or fill the Contact Form

anar a dalt