Ortodòncia
Fixa

L’aparell fix ajuda a corregir anomalies de la posició dentària o dels maxil·lars, mitjançant la col·locació dels brackets i el filferro.

El bracket és la part de l’aparell fix que va enganxat a la dent, on s’introdueixen els filferros. Aquest tipus de tractament pot ser combinat amb aparells maxil·lars que es recolzen en el paladar o en altres parts dels elements passius i, d’aquesta manera, exerceixen la força necessària per realitzar el tractament d’ortodòncia.

Per aconseguir un resultat òptim, el nostre especialista col·loca de forma meticulosa la banda i el brackets cimentats sobre totes les peces i aquests estan entrellaçats mitjançant sofisticats arcs que aconsegueixen moviments en les dents d’acord amb el pla de tractament elaborat. En moltes ocasions és necessària la utilització d’elàstics intermaxil·lars que, degudament enganxats, proporcionen la pressió necessària per moure dents i maxil·lars cap a les seves posicions correctes. Els elàstics o gomes intermaxil·lars, hauran d’utilitzar-se el nombre d’hores que el nostre especialista indiqui perquè, si no es fa així, pot allargar el temps del tractament i, fins i tot, no assolir el seu millor resultat.

You can call our front desk at 1 820 34 2301 Mon – Fri 9am – 8pm, email us at support@curlythemes.com or fill the Contact Form

anar a dalt