Odontologia
Conservadora

L’odontologia conservadora s’encarrega d’estudiar i posar en pràctica tots els procediments terapèutics amb l’objectiu de, com el seu nom indica, conservar les dents malaltes.

La càries dental és una malaltia infecciosa multifactorial, que gairebé tots patim en major o menor grau. L’acció de certs microorganismes i la concurrència de certes circumstàncies produeixen una desmineralització lenta i progressiva dels teixits durs de la dent.

Quan es deixa que la càries dental evolucioni, acaba afectant a la polpa dental, per la qual cosa és necessari practicar una endodòncia en la peça. L’acció dels microorganismes és responsable de la infecció i inflamació: pulpitis dentària amb una dolor dentària aguda com a símptoma més evident. L’evolució d’aquesta inflamació de la polpa acaba en la necrosi o mort d’aquesta. El pas següent pot ser la infecció dels teixits que envolten i serveixen de sustentació a dent, l’anomenada periodontitis.

L’odontologia conservadora s’encarrega, en unes ocasions, de restaurar la cavitat de la càries i, en d’altres, de guarir les conseqüències de la inflamació de la polpa.

You can call our front desk at 1 820 34 2301 Mon – Fri 9am – 8pm, email us at support@curlythemes.com or fill the Contact Form

anar a dalt