Estètica
Dental

En Estètica Dental s’empren tècniques i materials que milloren la salut dental i, al mateix temps, proporcionen a la persona seguretat i autoconfiança, en potenciar la seva bellesa i simpatia a través d’un somriure bonic.

Molt sovint, les dents sanes estan descolorides o tacades i aquesta especialitat de l’odontologia corregeix i millora tot els defectes dentals. Els tractaments requereixen gairebé sempre anestèsia local i cirurgia; el postoperatori és indolor i s’obtenen uns resultats òptims. La llarga durada d’aquests resultats depèn, d’una banda, de les revisions obligatòries que s’han de realitzar cada sis mesos per la nostra especialista i, de l’altra, d’una alimentació equilibrada i d’una correcta higiene dental, evitant els col·lutoris bucals que continguin alcohol, els reveladors de placa bacteriana amb colorants en la seva composició i l’ús de pastes dentals amb excessiva abrasivitat i massa contingut en fluor. És important, igualment, realitzar diàriament un raspallat suau de les dents durant tres o quatre minuts després de cada àpat, així com utilitzar fil seda dental. Si el pacient segueix les nostres recomanacions, ha de comprovar com els resultats obtinguts amb els tractaments estètics romandran sense alteracions.

You can call our front desk at 1 820 34 2301 Mon – Fri 9am – 8pm, email us at support@curlythemes.com or fill the Contact Form

anar a dalt