Clínica
Dental
Anoia

40 anys al vostre servei

Durant més de tres dècades, a Clínica Dental Anoia hem treballat amb l’objectiu de vetllar per la salut bucodental de les persones. A les nostres instal·lacions, a Igualada, trobareu atenció en totes les especialitats odontològiques i un equip humà altament qualificat i proper que us oferirà un servei a plena satisfacció.

La nostra experiència i la fidelitat dels nostres pacients ens avalen. Visiteu-nos i informeu-vos de l’ampli ventall d’alternatives que posem al vostre abast per a garantir-vos el millor dels somriures en totes les fases de la vostra vida.

L’Equip

Col·legiat número 1974 C.O.E.C.Jordi Fuertes Mendoza
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i Doctor en Odontologia per la Universitat Odontològica Dominicana (UOD). Curs Modular de Regeneració Òssia Guiada i Cirurgia Mucogingival (Drs. A. Murillo i Paulo Mesquita), Especialista Universitari en Implantologia i Cirurgia Oral per la Universitat d’Extremadura (UNEX), Diploma en formació continuada en Cirurgia i Pròtesi sobre Implants i Rehabilitació Oral amb BTI, Diploma en Ortodòncia amb el professor Claude Duchateux CIDEYCO, Estades Clíniques Avançades en Implantologia i Cirurgia Oral (Neofacial).
Rosa Alegre
Llicenciada en odontologia per la Universitat de Barcelona.
Formació de post graduat d’ortodòncia al Centre Internacional de les Ciències i Cliniques Orthodontiques. Curs d’ortodòncia Invisible amb ORTHOCAPS. Tractaments amb aparells removibles, funcionals i fixos en l’ortodòncia actual i la seva patologia de l’ATM.
Col·legiat número __ C.O.E.C.Marcia Savoini
Llicenciada en Odontologia per la Universidad Central de Venezuela (UCV), homologada a la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Periodòncia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Postgrau en Medicina Bucal per la Universitat de Barcelona (UB), Professora Associada de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Sòcia Titular Especialista en Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA), Membre de la Federació Europea de Periodòncia (EFP).
Patricia SalazarOdontologia avançada
Doctorada en tècniques clíniques en Odontologia.
Màster en odontologia per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en pròtesis bucal i sobre implants per la Universitat Internacional de Catalunya.
Cursos d’odontologia avançada
Col·legiat número 3341 C.O.E.C.Manuel Torralba FernándezEndodòncia i Odontologia Conservadora
Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona l’any 1998. Postgrau en endodòncia C.E. Endo. Pràctica centrada en l’odontologia general amb dedicació preferent a endodòncia microscòpica. Membre numerari de l’Associació Espanyola de Endodòncia i soci numerari per l’Estatut de la Societat Espanyola d’Odontologia Conservadora i Estètica (SEOC). Actualització en endodòncia mecànica i en retractament endodòntic. Dictant de la primera edició del Curs d’Endodòncia d’última generació, l’any 2014 a Vigo. Dictant del curs Instrumentació i avenços en reparació: Irace i MTA, l’any 2015 a Girona.
“Treballo de forma delicada i curosa amb els meus pacients i intento generar un entorn de comoditat al seu voltant perquè visquin la intervenció de la manera més còmoda possible”
Judit CañameroMicrocirurgia endodòntica
Grau en odontologia per la Universitat de Barcelona.
Microcirurgia endodòntica
Postgrau en Endodòncia per la Universitat de Barcelona

La Clínica

La Clínica Dental Anoia va néixer a Igualada l’any 1989, amb la voluntat d’oferir un bon servei terapèutic i preventiu en l’àmbit de l’Odontologia.

I, en aquestes més de quatre dècades d’activitat, hem cuidat i vetllat per la salut de totes i cadascuna de les persones que ens han visitat.
Perquè aquesta és, precisament, la nostra prioritat: oferir una atenció personalitzada, propera i professional. Per això, disposem d’un equip humà amb una alta preparació en totes les especialitats i en contínua formació, unes instal·lacions modernes i accessibles i un instrumental, materials i tecnologia d’última generació, tots amb les certificacions pertinents.
Clínica Dental Anoia us ofereix espais creats per afavorir la comoditat, la seguretat i el benestar físic i visual del pacient. Aquí us trobareu en un ambient elegant i harmoniós, un espai confortable i relaxat dotat amb tecnologia d’última generació.
A Clínica Dental Anoia us oferim el millor criteri i capacitat professional i tindrem cura de la vostra salut bucodental de la manera més propera i personal.


Us convidem a seguir les novetats de Clínica Dental Anoia a les xarxes socials

anar a dalt