Endodòncia

L’endodòncia és un tractament dental que consisteix a eliminar de l’interior de la dent els teixits danyats, netejant primer els conductes de l’arrel, on es troba localitzada la polpa, per omplir-los després amb una substància que evita la permanència de gèrmens al seu interior, així com un nou desenvolupament d’aquests.

Un cop acabada l’endodòncia, la dent ha de ser restaurada amb un empastament i s’hi ha de col·locar una funda perquè pugui seguir complint, sense riscos, la seva funció de masticació.

L’endodòncia no és un tractament dolorós, només en alguns casos, la dent tractada pot romandre lleugerament sensible, fet que fa necessari l’ús d’algun analgèsic durant unes hores. A la dent a la qual se li ha practicat una endodòncia pot aparèixer una càries, de manera que el pacient ha de tractar-la com una peça normal quant a la seva neteja i cura, perquè la finalitat del tractament és restaurar la funcionalitat i estètica de la peça.

El tractament d’endodonciar peces suposa una alternativa a l’extracció, sempre que es pugui realitzar aquest tractament. La finalitat és allargar la vida de la peça en qüestió i no és totalment definitiu.

You can call our front desk at 1 820 34 2301 Mon – Fri 9am – 8pm, email us at support@curlythemes.com or fill the Contact Form

anar a dalt